2 Şubat 2012 Perşembe

Stil Ikonları

Stilini çok beğendiğim bir kaç kişiye kısaca yer vereceğim bu yazımda. Bahsedeceğim kişilerle ilgili eminim ki bir sürü yazı okudunuz bugüne kadar ama yine de ben bloguma giriş yapmadan önce stilini beğendiğim kişileri sizlerle paylaşmak istedim.


Miroslava Duma bu kişilerin başında geliyor. Tarzına hayran olmamak elde değil. Giyindiği her şeyi kendine yakıştırmasını biliyor , çocuksu ve masum suratına rağmen kadınsı kıyafetleri bile çok güzel taşıyabiliyor. 




                                                                                                                            


Olivia Palermo ve Blake Lively'de stilini beğendiklerim arasında. Stillerini birbirlerine yakın buluyorum hatta. Biraz daha sıradan ve düz kıyafetleri kombinleyerek ortaya başarılı bir stil çıkarıyorlar.

                                             Blake Lively


                             
                                               Olivia Palermo
                                                                                          

Alexa Chung,vintage kıyafetleri çok güzel bir şekilde harmanladığı başarılı bir stile sahip.



            
Giovanna Battaglia'nın kombinleri gerçekten mükemmel. Fakat bana üzerindeki muhteşem kıyafetleri pek taşıyamıyormuş gibi geliyor. Bu kıyafetler aslında onun hiç tarzı değilmişte birileri zorla giyindirmiş gibi duruyor. Ama yine de  bunların hiçbiri o kıyafetlerin muhteşemliğine gölge düşüremiyor.    
                  


                                                      


Audrey Hepburn... Ve tanrı kadını yarattı dediğimiz noktadır benim için. Kıyafetleriyle, hareketleriyle, konuşmasıyla,  masumiyetiyle, ön plana çıkarmadığı seksiliği ve güzelliğiyle,zarafetiyle her zaman kalbimde yatan bir numaralı stil ikonumdur.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder