18 Şubat 2012 Cumartesi

Zincir Detayli Cantalar

Birkaç sezondur büyük çantalar yerini daha küçük çantalara bırakmış durumda. Küçük çantalar özellikle ilkbahar-yaz sezonlarında kıyafetlerimizin hafiflemesi ve yanımıza almamız gereken şeylerin azalmasıyla beraber daha da ön plana çıkıyor. Yaz günlerinde hemen hemen her kombinlerimizde rahatlıkla kullanabildiğimiz bu çantalar çoğu zaman büyük çantalardan çok daha şık duruyor. Zincir detayının çantaya kattığı farklı bir havadan ve verdiği şıklıktan dolayı bu çantalarda benim favorilerim klasik chanel çantalar gibi zincir saplı olanlar veya ufakta olsa bir yerlerinde zincir detayı bulunanlardır. Eğer yeni sezon için bir çantaya ihtiyacınız varsa bu tip çantalara bir göz atın derim.



                                    Christian Dior 2012 bahar kampanyası

                                                           Gucci

                                                            Gucci

                                                             Mulberry



                                                       Charles&Keith

                                                         Forever New

Böyle bembeyaz çantaları pek sevmem genelde çünkü çok sıradan dururlar ,kırık beyazı tercih ederim ama Forever New'in bu çantasını çok beğendim. Zincir detayları biraz vintage havası katmış ve her şeyle rahatlıkla kullanılabilir.

                               
                                                          Nine West
                                                              
                                                 
                                                          Accessorize


Bu sezon kırmızı bir çanta almayı düşünüyorum dolayısıyla bu çantayı gördükten sonra ilk durağımı Accessorize olarak belirledim.


                                
Genelde küçük çantalara ihtiyacımız olan şeyleri sığdıramamaktan yakınırız hatta çoğu zaman cüzdanımızı koyduktan sonra diğer eşyalarımız için pek fazla yer kalmaz. Bu yüzden ben Accessorize'dan aldığım bu tip incecik cüzdanları kullanıyorum küçük çantalarımla. İçine paramı, ihtiyacım olan kartlarımı koyuyorum ve çok az yer kapladığı için geriye telefonum, rujum, gözlüğüm ve gerekli diğer eşyalarım için de yer kalıyor. Normal zamanda büyük cüzdanlar kullanıyorsanız eğer küçük çantalarınız için mutlaka böyle incecik yer kaplamayan cüzdanlar edinmenizi tavsiye ederim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder